Slipp dålig andedräkt och känn dig bekvämare när du går på kafé

Vad har dålig andedräkt och kafé att göra med varandra? Jo, när vi sitter på kafé sitter vi ofta nära andra människor. Då vill vi verkligen inte att dålig andedräkt ska andas ut över vännernas eller dejtens goda bakelser och kaffedrinkar. Fixa din dåliga andedräkt så kan du känna dig mycket mer bekväm i sociala sammanhang.

Dålig andedräkt

Det finns flera orsaker till dålig andedräkt. Ibland kan det handla om att tänderna inte är borstade och att vi brister i tandvård, det kan handla om att vi behöver munsprej, en särskild tandkräm eller munskölj för att vår andedräkt ska bli bättre. Det kan också bero på sjukdom eller att vi saknar en särskild mineral. Det är också många som råkar ut för dålig andedräkt när de kommer i form, då bantning faktiskt kan ge dålig andedräkt. Du tar enkelt tag i din munhälsa genom att köpa särskilda produkter som förebygger dålig andedräkt, så kan du känna dig så mycket mer fri och bekvämt när du är social.

Umgås på kafé

Det är härligt att gå till ett kafé tillsammans med vänner. Först hitta en smarrig bakelse eller smörgås att äta och sedan något gott att dricka till. Att gå på kafé och umgås med vänner är både roligt och något som främjar vår sociala hälsa. Visst, det är inte nyttigt att äta flera bakelser i veckan. Men det visar sig faktiskt att det är mer hälsosamt att äta en bakelse med en vän än att bara sitta hemma och äta morötter i ensamhet. När vi sitter med våra vänner vill vi naturligtvis känna oss fräscha och bekväma: vi vill ha bra andedräkt, snygga borstade tänder och kläder som vi trivs i. Det finns ingen anledning att du ska gå omkring med dålig andedräkt och försöka hålla dig på avstånd från människor (förutom coronaavstånd då förstås) när du så enkelt kan lösa problemet.

Dejta

Hur vi uppfattas av en person, särskilt av det motsatta könet, hör ihop med hur vi doftar. Eller luktar. Om du ska på dejt vill du naturligtvis känna dig fräsch och inte behöva vara rädd för att öppna munnen för att du är osäker på hur din andedräkt verkligen luktar. Om du just nu inte dejtar någon är det faktiskt riktigt smart att passa på att ta tag i problem, så att du känner dig snygg och fräsch den dag kärleken dyker upp. Förutom att du kommer känna dig så mycket bekvämare med dina vänner. Och dem med dig.