Rätt och slätt rätt café

Att ta en fika kan vara så mycket mer än bara dricka en slät kopp kaffe eller te. Många av oss vill ha en trevlig och mysig stund och är inte enbart ute efter att bara slänga i sig en kopp på något café i all hast. Ofta söker man efter ett café som får en att komma i stämning och njuta. Det kan handla om allt från att sitta och kura ihop sig i en mysig hörna iförd mysiga kläder och kanske en hoodie, till att sitta med en slät kopp kaffe i öppen atmosfär. Läs Dagens Nyheters stora guide till olika mysiga cafeér i Stockholm för att jämföra och hitta just sitt eget val av fikaställe.

Kanske vill man hitta ett café som serverar något mer matigt? Då kan man läsa Expressens artikel som har ett specifikt kapitel avseende cafeér.

Om man exempelvis äger en hund och önskar ta med sig sin bästa vän till caféet, då finns det faktiskt ställen som tar emot både dig och ditt sällskap. På denna webbplats går det att söka på både orter och städer som tillåter att hunden följer med.

Och vad gör man om man vill ta en mysig fika sent på dygnet? Ja, då du besöka webbplatsen Thats up Stockholm, som listar flera olika caféer som har öppet sent.

Kort och gott eller rätt och slätt; rätt café för rätt stund!